Project omschrijving

Strakke tuin in Oostende

De inbreng van de onderbroken houten doorzichtige wanden brengen een eigen identiteit aan de voortuin. Het vormt een prachtig, esthetisch ruimtelijk geheel. Het vloeit mooi in elkaar en is tegelijk zo boeiend om deze tuin te ontdekken.

Achter de woning was de zon al snel verdwenen waardoor we een houten loungeterras bij het zwembad gecreëerd hebben. Deze is te bereiken via het verhoogde houten ipé looppad, die tevens voorzien is van led-verlichting en een prachtige lijn weergeeft. Het pad is niet louter esthetisch en ook uiterst functioneel. Het vormt een perfecte verbinding tussen de twee terrassen, maar is eveneens een looplijn die kan eindigen met een frisse duik in het zwembad.

In deze tuin is er gekozen voor verschil in de omheining. Zo zorgt een wand van verticaal geplaatste padouck latten voor de nodige geborgenheid aan het zwembad. Verder versterken de beukhagen het natuurlijk gevoel.

In deze tuin kan men stijlvol buitenleven. Ze is groots van begin tot het einde. Zo vormt een volledige wand in bamboe een perfect groen eindbeeld.

 

Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen?