Kleine stadstuin in Oostende

2017-04-12T16:44:58+01:00

Kleine stadstuin in Oostende

Deze kleine stadstuin was voorheen eerder een last voor de eigenaar dan een plaats om te genieten. Sinds de aanleg leven ze meer buiten dan binnen! Ze kunnen al ’s morgens ontbijten in de ochtendzon, ’s middags lekker buiten eten op het ruime terras, een boek lezen, in de hangmat relaxen, een lekkere barbecue houden,… En als het dan toch te warm is, kan er rustig gesnoesd worden onder de pergola met spandoek. Deze ruimte ligt ook iets hoger en brengt een extra dimensie. Het kan allemaal in een tuin van slechts 80m².

De houten pergola is ondertussen begroeid met verschillende Clematissen die kleur brengen in het voorjaar en in de zomer. De houten omheining is momenteel ingekleed door de druiven die een zuiders tintje uitstralen.

Het strakke waterelement brengt een heerlijk geluid op dit terras en heeft extra aandacht gekregen door de ingewerkte grondspots op de lijn naar het water toe.

Dit is zoveel meer dan een gewoon buitenterras!

Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen?

Moderne stadstuin in Middelkerke

2013-12-17T10:11:36+01:00

Moderne stadstuin in Middelkerke

Deze tuin is absoluut onderhoudsvriendelijk, vandaar ook het bewust achterwege laten van gazon. Het water schept hier de openheid en ruimtelijkheid. De houten vlonder die boven de natuurlijke zwemvijver hangt, nodigt uit tot een diepe duik.
De losse groep buxusbollen die volledig willekeurig in de grindzone geplant zijn, brengen een aangename spanningslijn in de strakke, rechtlijnige tuin.
De houten panelen zijn zo goed als volledig begroeid met beplanting en zorgen voor rust in de tuin. Het is er uiterst aangenaam vertoeven in deze moderne strakke tuin.