Tuinarchitect Annelies Defever

 Sinds kinds af aan opgegroeid tussen de bloemen en planten waardoor de liefde voor mooie plantencombinaties zich sterk ontwikkelde. In 2003 ben ik afgestudeerd als tuinarchitect. Daarna ben ik zelfstandig gestart met het tuinontwerpen. In de afgelopen 10 jaar heb ik al heel wat mooie tuinen mogen ontwerpen.

Buitenleven en genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft, is voor mij enorm verrijkend. Daarom zoek ik ook altijd dat de mensen volop van hun tuin kunnen genieten zoals zij het wensen, dit geeft mij een enorme meerwaarde!
Een ruimte creëren waar mensen zich kunnen ontladen van al de drukte die ons leven brengt, stimuleert mij om er telkens een exclusieve tuin van te maken.

Een tuin hoeft niet groot te zijn om een aangename leefruimte te creëren. Zelfs een kleine tuin, een stadstuin, een voortuin, enz. bieden ook de mogelijkheid tot een goede architectonische of een iets lossere, landschappelijke aanpak.
Zowel moderne als landelijke tuinen zijn voor mij een uitdaging om er telkens iets unieks van te maken.

Graag ontwerp ik uw droomtuin,

Annelies